Trouwvervoer Bus

Met onze ruime selectie oldtimer bussen kunnen wij op een sfeervolle wijze trouwvervoer verzorgen op uw huwelijksdag. Bijvoorbeeld het bruidspaar en alle gasten in een originele Engelse dubbeldekker voor een gezellige rit naar het stadhuis, kerk en feestzaal, of misschien het bruidspaar in een karakteristieke oldtimer en alle gasten in de oldtimer autobus.

Trouwvervoer - oldtimerbus verhuur; Trouwvervoer in een klassieke bus maakt uw bruiloft voor u en uw geliefden tot een heerlijke onvergetelijke dag !Met onze ruime selectie oldtimer bussen kunnen wij op een sfeervolle wijze trouwvervoer verzorgen op uw huwelijksdag. Bijvoorbeeld het bruidspaar en alle gasten in een originele Engelse dubbeldekker voor een gezellige rit naar het stadhuis, kerk en feestzaal, of misschien het bruidspaar in een karakteristieke oldtimer en alle gasten in de oldtimer autobus.

Bezoek websiteTrouwvervoer Bus


Engelse dubbeldekker wit "Elizabeth" - Trouwvervoer - Zoek je een oldtimerbus? Deze naam willen we eigenlijk niet hangen aan deze prachtige engelse dubbeldekker. In 2015 helemaal gerestaureerd en gespoten in het creme wit. Trouwen in een witte engelse dubbeldekker is nog steeds razend populair, en we durven gerust te zeggen dat dit de mooiste engelse dubbeldekker is van... - .
Adres

  • Adres: Stieltjesstraat 1
    3364 AR, Sliedrecht

  • Telefoon: 0418-654139

  • GSM: 0800-7887887

Onze locatie: