Manege Groot

Trouwvervoer Manege Groot Egmond aan den Hoef Alkmaar Noord-Holland

In vele takken van de paardensport is Manege Groot actief : met paardrijlessen in dressuur en springen; voor zowel beginners als gevorderde ruiters en amazones. Maar ook voor buitenritten naar strand en duinen, pensionstalling, en voor carrousel en voltige kan men terecht bij deze unieke manege. Doordat de manege tegen een uitgestrekt duingebied aanligt zijn er vele uitrijmogelijkheden naar duin en strand. Menig ruiter en amazone hebben Manege Groot hiervoor al gevonden en komen regelmatig een buitenrit maken. Daarnaast verhuurt Manege Groot diverse koetsen en rijtuigen voor bruiloften en partijen. Ook voor bedrijven en groepen heeft onze manege allerlei mogelijkheden op het gebied van paardensport. Wij nodigen U daarom uit om eens een kijkje te nemen in de wereld van Manege Groot !

Koetsen, rijtuigen en paardentram

Manege Groot heeft een unieke collectie rijtuigen en trouwkoets. Van luxe Landauer tot gezellige paardentram; we kunnen U altijd iets passends aanbieden.

Menig bruidspaar heeft al gebruik gemaakt van onze Landauer-koets ; het geeft de 'dag van je leven' net dat extra bijzondere. Alles is tot in de puntjes verzorgd, de koetsiers mennen de koets in orginele kledij en de koets kan verder voorzien worden van mooie bloemstukken, bij slecht weer kan de koets gesloten worden. De twee trouwe Friese paarden dragen ook een schitterend tuig met koperbeslag.

Voor grotere groepen hebben we de paardentram, hierin kunnen zo'n 25 personen. De paardentram wordt dan ook veel ingezet bij bruiloften, feesten en festivals. 

Bezoek websiteManege Groot


Manege Groot - - .
Adres

  • Adres: Heerenweg 154
    1934 PC, Egmond aan den Hoef

  • Telefoon: 072-5061907

Onze locatie: