Karos Koetstaxi

Ervaar hoe het is om als een vorst vervoerd te worden met uw privé koets. Als enige in Amsterdam bieden wij dagelijks een Koetstaxi dienst waarmee u uw rijtuig in het centrum binnen een half uur tot uw beschikking heeft. Theaters, musea, restaurants, kroegen maar ook bioscopen, hotels en zelfs het stadhuis zijn met onze koetsen bereikbaar. U kunt worden opgehaald en weggebracht op ieder gewenst punt in Amsterdam centrum.  

Terwijl de historische binnenstad van Amsterdam er sinds de Gouden Eeuw er in zijn volle glorie bijstaat zijn de rijtuigen en paarden lange tijd uit het stadsbeeld verdwenen. Karos Citytours is sinds 1991 echter gespecialiseerd in het vervoeren van klanten per paard & koets door Amsterdam.

Ontdek de vele verborgen schatten van Amsterdam doormiddel van uiteenlopende rondritten vanaf onze Koninklijke standplaats op de Dam.

Wilt u zelf uw bestemming kiezen? Dat kan! Karos verzorgt namelijk ook Koetstaxi ritten waarmee u de mogelijkheid hebt om in stijl vervoerd te worden naar elke bezienswaardigheid of afspraak in de stad.

Tevens is het ook mogelijk om rijtuigen exclusief in te huren voor elk denkbaar evenement. Hiertoe beschikken wij over verschillende rijtuigen die variëren in grootte.

 

Bezoek websiteKaros Koetstaxi


Karos Citytours - Home - Toeristische rondritten per koetstaxi - .
Adres

  • Adres: Veemarkt 50
    1019 DD, Amsterdam

  • Telefoon: 020-6913478

Onze locatie: