Rederij Cruise With Us

Rederij Cruise With Us verzorgt exclusieve borrelcruises en dinnercruises door de grachten van Amsterdam en de Nederlandse wateren. Wij onderscheiden ons door onze klassieke luxueuze salonboten, gecombineerd met service en cuisine op het allerhoogste niveau.

Salonboten Valentijn, Soeverein en de Prins van Oranje zijn de ideale locaties voor: ontbijt, lunch, high tea, borrel, diner, verjaardag, trouwerij, bedrijfsfeest en vergadering. Rederij Cruise With Us is het perfecte adres voor uw zakelijke of prive rondvaart in stijl door de grachten van Amsterdam. Het is ook mogelijk om de salonboten te huren voor een vaartocht buiten de grachtengordel van Amsterdam, zoals de Amstel, de Zaan en de Vecht. Op onze salonboten verzorgen wij een ontbijtcruise, een lunchcruise of een dinner cruise waaronder een lunch cruise of dinner cruise met de Franse of Indonesische keuken De dinner cruise op salonboot Soeverein en salonboot Prins van Oranje is uitgebreidt met een 6 gangen proeverij menu. 

Bezoek websiteRederij Cruise With Us


Rederij Cruise with Us | Salonboot Amsterdam | exclusieve rondvaart door de Amsterdamse grachten - Rederij Cruise With Us verzorgt exclusieve rondvaarten door de Amsterdamse grachten. Wij onderscheiden ons door onze luxueuze salonboten, gecombineerd met service en cuisine op het allerhoogste niveau. - .
Adres

  • Adres: Frederik Hendrikstraat 23-HS
    1052 HJ, Amsterdam

  • Telefoon: 020-7742764

Onze locatie: