Goesche Rijtuig en Automobiel Maatschappij

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwaliteits trouw en V.I.P. vervoer op klassieke wijze in Zeeland maar ook ver daarbuiten. Daarom beschikken wij ook over een uitgebreid wagenpark, of het nu gaat om een trouwauto, trouwkoets danwel volgwagens. Het is bij ons allemaal mogelijk.

Verschillende koetsen voor uiteenlopende gelegenheden; Voor al uw gelegenheden kunnen wij verschillende ruituigen inzetten. Wij beschikken over een ruime collectie koetsen uit de periodes tussen 1880 en 1910. Zowel gesloten als open koetsen in verschillende modellen. De koetsen zijn geschikt voor enkel of tweespan. De koetsiers zijn gekleed in gepaste kledij en de koetsen zijn uitgevoerd in originele kleurstellingen. Trouwerijen; Voor de mooiste dag van uw leven kunnen wij voor toepasselijk en romantisch vervoer zorgen. Wij halen de bruid en bruidegom op de afgesproken tijd en locatie op. Eventueel kunnen wij ook elders in Nederland of Belgie een rit verzorgen, aangezien wij ook voorzien zijn van eigen vervoer. Wij rijden al jaren ritten voor trouwerijen en kunnen u ook helpen om mooie fotolocaties te vinden in Zeeland.

Bezoek websiteGoesche Rijtuig en Automobiel Maatschappij


Welkom op onze website! - Goesche Rijtuig en Automobiel Maatschapij voor verhuur van koetsen en oldtimers voor bruiloften en rondritten. - .
Adres

  • Adres: Nieuwe Rijksweg 8
    4472 AB, s-Heer-Hendrikskinderen

  • GSM: 06-27425615

Onze locatie: