Stalhouderij het Woud Koetsen

Trouwen met een koets is trouwen in stijl.Voor het bruidspaar beschikken wij daarom over prachtige Glaslandauers, waarmee zowel open als dicht gereden kan worden en onze unieke Assepoesterkoets. 

Trouwen met een koets is trouwen in stijl.

Voor het bruidspaar beschikken wij daarom over prachtige Glaslandauers, waarmee zowel open als dicht gereden kan worden en onze unieke Assepoesterkoets. Op zo'n dag moet natuurlijk alles 'af' zijn. Met deze reden zorgen wij ervoor dat de koetsen worden getrokken door prachtige Friese paarden en zijn onze koetsiers en palfeniers volledig in stijl gekleed.

Uw gasten kunnen in dezelfde stijl vervoerd worden. Hiervoor zijn speciale volgkoetsen en Jan-Pleziers van 4, 14 en 20 personen beschikbaar, vanzelfsprekend uitgevoerd in bijpassende kleuren.

Ook een exclusieve manier om in het huwelijk te treden is onze arreslee op wielen.

Bezoek websiteStalhouderij het Woud Koetsen


STALHOUDERIJ 'T WOUD IN SCHIJNDEL voor Verhuur van Trouwkoetsen en Verkoop van Koetsen, Marathon- en Recreatiewagens, Tuigen en Accessoires - Het juiste adres voor het Huren van Trouwkoetsen, o.a. Assepoesterkoets of Cinderellakoets, tevens Verkoop van Koetsen, Marathon- en Recreatiewagens, Tuigen en Accessoires. - .
Adres

  • Adres: Woudseweg 8
    5482 ZL, Schijndel

  • Telefoon: 073-5493132

  • GSM: 06-53877594

Onze locatie: