Trouwen in een DS

De datum is gekozen, de jurk is klaar, ook zijn pak is uitgezocht, de bloemen zijn besteld en ……..nu nog een mooie auto.   Jullie kunnen natuurlijk kiezen voor een Mercedes, Jaquar of een Amerikaanse slee. Maar waarom niet voor een prachtige Citroën DSpecial uit 1974. De auto die bij haar introductie in 1955 op de Parijse Autosalon een ware aardverschuiving in de autowereld teweegbracht.

De datum is gekozen, de jurk is klaar, ook zijn pak is uitgezocht, de bloemen zijn besteld en ……..nu nog een mooie auto.

Jullie kunnen natuurlijk kiezen voor een Mercedes, Jaquar of een Amerikaanse slee. Maar waarom niet voor een prachtige Citroën DSpecial uit 1974.

De auto die bij haar introductie in 1955 op de Parijse Autosalon een ware aardverschuiving in de autowereld teweegbracht.

Futuristisch vormgegeven, toepassing van kunststof in dak en dashboard, fenomenaal comfort middels nieuwe hydropneumatische vering, grote binnenruimte, panoramische voorruit, halfautomatische transmissie, het voor het eerst in de autogeschiedenis in serie toegepaste schijfremmen met ongekend remvermogen, stuurbekrachtiging en natuurlijk ….. voorwielaandrijving.

Bezoek websiteTrouwen in een DS


Trouwen in een Citroen DS - - .
Adres

  • Adres: Rozenstraat 15
    2565 SG, Den Haag

  • Telefoon: 070-3453962

Onze locatie: