Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft

Rondvaarten op antieke Salonboot uit 1925 in Den Haag / Delft.

Comfortabele en luxe rondvaarten in de regio Den Haag, Delft, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft: onderscheid door klassieke salonboot uit de dertiger jaren in combinatie met persoonlijke service.

Iets te vieren, heerlijk met familie of vrienden genieten van een gezellige rondvaart? Een huwelijk, verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vergadering of zomaar een gezellig dagje uit?

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft biedt u de ideale ambiance voor een sfeervolle rondvaart met tal van mogelijke opties aan boord van het Varend Monument® Oriënt.

Varen, genieten & beleven

De sfeervolle Salonboot Oriënt biedt diverse mogelijkheden voor rondvaarten met kleinere groepen en gezelschappen waaronder rondvaarten met Ontbijt, Lunch, High Tea, High Wine, Wijnproeverij, Fingerfood, Tapas tot en met rondvaarten met Diner met Chef. Grotere gezelschappen heten wij graag welkom aan boord van onze andere schepen.

Met trots mogen wij ons daarom de rondvaartorganisatie van Den Haag met de meeste mogelijkheden noemen!

Met ingang van april 2014 ook rondvaarten op de unieke trekschuit Hemelgeit: http://www.trekschuitdenhaag.nl 

Bezoek website


Trouwen Den Haag - Rondvaart Salonboot Den Haag & Delft - Laat u vervoeren op een onvergetelijke manier aan boord van de antieke Salonboot tijdens uw trouwdag in de de regio Den Haag, Delft, Rijswijk of Leidschendam-Voorburg: Hofwijck, Herberg Vlietzigt en andere mogelijheden - .
Adres

  • Adres: Uilebomen 2
    2511 VM, Den Haag

  • Telefoon: 070-2116105

Onze locatie: