Limousine Service Drenthe

Een limousine huren ? in Drenthe, Hoogeveen, Assen, Meppel, Emmen, Zwolle en Hardenberg.

Een limousine huren ? in Drenthe, Hoogeveen, Assen, Meppel, Emmen, Zwolle en Hardenberg. Wilt u een feest of een dagje uit écht speciaal maken, of iemand het gevoel geven een ster te zijn? Dan is het huren van een linousine van Limo Service Drenthe het juiste idee. Dit limousineverhuurbedrijf in Hoogeveen staat te popelen om er samen met u iets bijzonders van te maken in bijvoorbeeld Meppel, Assen, Zwolle, Emmen of Hardenberg. Een limousine huren maakt van elke dag  een feest.

 

Uw gasten zullen u niet snel vergeten als ze zich, omringd door luxe, rond hebben laten rijden. En er zijn zoveel verschillende gelegenheden waarbij het vervoer in een limousine past! Limo Service Drenthe heeft al vele jaren ervaring en in het menu rechts op deze pagina kunt u alvast wat ideeën opdoen voor uitjes in onder meer Assen, Emmen, Meppel, Hoogeveen, Zwolle en Hardenberg. Hebt u zelf goede ideeën? Laat het ons weten! Wij voldoen graag aan uw persoonlijke wensen.

 

Uiteraard worden de limousines van Limo Service Drenthe verhuurd inclusief chauffeur, die ervoor zorgt dat de inzittenden veilig en comfortabel op de plaats van bestemming aankomen. Hij is een echte gastheer die zijn passagiers met veel plezier in de watten legt.

Bezoek websiteLimousine Service Drenthe


Limousine Service Drenthe - Huren - Een limousine huren ? in Drenthe, Hoogeveen, Assen, Meppel, Emmen, Zwolle en Hardenberg - Een Limousine huren? Bij ons huurt u al een Limosousine voor € 80,- PER UUR (All-In) - Verhuur in bijvoorbeeld Drenthe, Hoogeveen, Assen, Meppel, Emmen, Zwolle en Hardenberg - .
Adres

  • Adres: Plesmanstraat 89
    7903 BG, Hoogeveen

  • Telefoon: 0528-232000

  • GSM: 06-33609096

Onze locatie: