Uw Salonboot

Bijzondere trouwlocatie, origineel trouwen of trouwen in Utrecht op een boot? Stap dan aan boord van uw huwelijks bootje “La vita é Bella

De gemeente Stichtse Vecht in de provincie Utrecht is sinds kort een nieuwe trouwlocatie op het water rijker: Uw huwelijks bootje “La Vita è Bella”.

Deze plek is wel heel origineel om te trouwen of om uw partnerschapsregistratie te sluiten! De intimiteit van Uw Salonboot leent zich uitermate goed voor een klein gezelschap van ongeveer 11 personen. Verwacht u meer gasten? Dat kan, zij kunnen de plechtigheid op de kade volgen. Of we zorgen ervoor dat er nog een huwelijks bootje bijkomt! Tijdens de plechtigheid kan de salonboot of aan de aan de kade van het voormalige gemeentehuis van Loenen a/d Vecht, of aan de passantenkade in Vreeland. Maar de huwelijksvoltrekking kan ook al varend plaats vinden. Dat is natuurlijk wel zo origineel! Na het ceremoniele gedeelte heeft u allerlei opties: u kunt tijdens de prachtige vaartocht op de Utrechtse Vecht borrelen of dineren, maar u kunt de vaartocht ook combineren met een diner of feest bij bijvoorbeeld restaurant Tante Koosje of Hotel Restaurant De Nederlanden. Heeft u zelf een idee? Neem dan gerust contact met mij op. Alles is bespreekbaar, het is tenslotte uw trouwdag! (huwelijks bootje of trouwlocatie! ) U bepaalt zelf het tijdstip van de huwelijksceremonie of partnerschapsregistratie. Natuurlijk is dat ook afhankelijk van de plannen voor de rest van de dag. Trouwen in de avonduren is mogelijk, mits er een ambtenaar van de burgerlijke stand beschikbaar is. De prijs van Uw Huwelijks bootje is op aanvraag.

Bezoek websiteUw Salonboot


Rondvaart of boottocht op de Vecht? Uw Salonboot - Rondvaart of boottocht met misschien wel de mooiste, comfortabele salonboot van de Vecht en Loosdrecht die u kunt huren. Uw Salonboot "La vita é Bella". - .
Adres

  • Adres: Fetha 17
    3633 CT, Vreeland

  • Telefoon: 0294-761983

  • GSM: 06-53835653

Onze locatie: