Scottish Wedding Service

Witte Engelse taxi als ruime, originele taxi.  Met gentleman in donker pak en bolhoed als chauffeur. Of ga in Schotse stijl met chauffeur in Scottish Day Dress en eventueel een (kosteloos) doedelzak optreden bij de trouwlocatie. Get Married in British Style!

Een nieuw aanbod op het gebied van trouwvervoer is de service van deze originele prachtige, witte Engelse taxi.

Waarin dit trouwvervoer zich het meest onderscheidt is de mogelijkheid deze trouwauto te huren met chauffeur die ook optreedt als Schotse doedelzakspeler in Day Dress, zoals de bruidegom in Schotland. 

De doedelzakspeler geeft een karakteristieke en feestelijke Schotse sfeer bij de trouwlocatie. Bijvoorbeeld al spelend van de auto naar stadhuis, kerk of andere trouwlocatie.

Of marcherend en spelend voor de auto uit, terwijl de bruidegom of ander familielid/kennis plaats neemt achter het (rechtse) stuur de laatste paar honderd meter bij aankomst.

Een indrukwekkende aankomst die iedereen bijblijft!

Ook bestaat de mogelijkheid de auto te huren met chauffeur in donker pak en bowler hat end dan zonder doedelzak optreden.

Het blijft een originele en chique manier van vervoer op de trouwdag!

Wij kunnen ook, heel vakkundig en voordelig het gehele bloemen arrangement verzorgen.

Get Married in British Style!

 

Bezoek website


Engelse taxi als trouwauto. Trouw in Britse stijl! - Gentleman als chauffeur in donker pak en bolhoed of in Schotse outfit. Eventueel een doedelzak optreden. Ook voor rolstoel. - .
Adres

  • Adres:
    8935 ED, Leeuwarden

  • Telefoon: 058-2886469

  • GSM: 06-30409103

Onze locatie: