Porschehuren

Welkom bij ‘Porschehuren’ voor de huur van een Porsche Speedster; gevestigd centraal in Nederland, in De Meern bij Utrecht. Deze mooie vuurrode Porsche kunt u huren voor uw bruiloft en is uniek voor de regio Utrecht en wellicht ook voor heel Nederland.

De Porsche Speedster is van bouwjaar 1954, is "indisch red" van kleur en heeft een beige volleder interieur. De kuipstoeltjes hebben een sportieve uitstraling en zitten comfortabel, het interieur met het ivoren "banjostuur" doen u de jaren 50 herbeleven.

Bij uw mooiste dag hoort eenzelfde vervoermiddel, de rode Porsche Speedster biedt u deze mogelijkheid en helpt hiermee uw trouwdag onvergetelijk te maken. U rijdt zelf in de Porsche, wat al een ervaring op zich is.

Om uw dag zorgeloos te kunnen beleven leveren wij de auto op de gewenste locatie met een persoonlijke begeleider voor de gehele dag. De begeleider is behulpzaam met bijvoorbeeld de auto klaar zetten, parkeren, kap open en dicht doen, etc. U staat deze dag centraal, zodat u volop kunt genieten van elk moment van de dag, inclusief uw ritten met de Porsche Speedster.

Wellicht straalt deze rode Porsche op uw trouwdag, met uiteraard het bruidspaar als middelpunt.

Voor meer informatie, foto’s, reviews en reserveringen:

www.porschehuren

infoinfo@porschehuren.info

www.facebook/porschehuren

Bezoek websitePorschehuren


Huur een Porsche voor een onvergetelijke dag! - Een Porsche Speedster voor uw bruiloft of feestdag, zelf rijden op uw trouwdag met de Porsche maakt uw dag onvergetelijk - .
Adres

  • Adres:
    3453HB, De Meern

Onze locatie: