Limo Service Nederland

Op de grote dag huren de meeste mensen bijzonder vervoer. Met een limousine weet je zeker dat alle ogen gericht zijn op de personen waar het die dag om gaat: het bruidspaar. Maar de limousine kan natuurlijk ook gebruikt worden om gasten in te vervoeren. Zij kunnen ontspannen feestvieren omdat ze zelf niet hoeven te rijden.   Kies voor het huren van vorstelijk vervoer in een limousine in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland of Utrecht voor Limo Service Nederland. Dan zit u goed!

Wilt u een feest of een dagje uit écht speciaal maken, of iemand het gevoel geven een ster te zijn? Dan is het huren van een limousine van Limo Service Nederland het juiste idee. Dit limousineverhuurbedrijf in Hoogeveen staat te popelen om er samen met u iets bijzonders van te maken in bijvoorbeeld Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland of Utrecht. Een limousine huren maakt van elke dag  een feest.

 

Uw gasten zullen u niet snel vergeten als ze zich, omringd door luxe, rond hebben laten rijden. En er zijn zoveel verschillende gelegenheden waarbij het vervoer in een limousine past! Limo Service Drenthe heeft al vele jaren ervaring en in het menu rechts op deze pagina kunt u alvast wat ideeën opdoen voor uitjes in onder meer Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Hebt u zelf goede ideeën? Laat het ons weten! Wij voldoen graag aan uw persoonlijke wensen.

 

Uiteraard worden de limousines van Limo Service Nederland verhuurd inclusief chauffeur, die ervoor zorgt dat de inzittenden veilig en comfortabel op de plaats van bestemming aankomen. Hij is een echte gastheer die zijn passagiers met veel plezier in de watten legt.

 

Kies voor het huren van vorstelijk vervoer in een limousine in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland of Utrecht voor Limo Service Nederland. Dan zit u goed!

Bezoek websiteLimo Service Nederland


Home - - .
Adres

  • Adres: Edisonstraat 16
    7903AN, Hoogeveen

  • Telefoon: 0528-232000

  • GSM: 0633609096

Onze locatie: