Stal Vonk

EEN RITJE DOOR DE ALBLASSERWAARD IS MEER DAN DE MOEITE WAARD. Voor Trouwerijen, Familie en Bedrijfsuitjes, ook Huifkartochten en Kinderfeestjes mogelijk. Naar uw wens is een arrangement samen te stellen.  Een jubilaris of een jarige verrassen door hem op te halen en met eenrondrit te verrassen behoord tot de mogelijkheden . Dit kan ook met de hele familie of vrienden groep.

EEN RITJE DOOR DE ALBLASSERWAARD IS MEER DAN DE MOEITE WAARD.

Voor Trouwerijen, Familie en Bedrijfsuitjes, ook Huifkartochten en Kinderfeestjes mogelijk. Naar uw wens is een arrangement samen te stellen.      Een Jubilaris verrassen.

In het 'Groene Hart' is er ruimte voor natuur, recreatie en ontspanning. Bij Stal Vonk kunt u al deze ingrediënten perfect combineren. Wij zijn een koetsiersbedrijf, dat graag u een aangename dag bezorgt. Of het nu om dé dag van uw leven gaat, een personeelsuitje, kinderfeestje of om een jubileum. Wij staan graag voor u klaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u een rit reserveren van een uur tot een dag en kunnen we ook diverse arrangementen aanbieden. Een paardenrit kan namelijk perfect gecombineerd worden met een rondvaart op De Giessen of met een museum bezoek.

Bezoek websiteStal Vonk


stal-vonk - - .
Adres

  • Adres: Binnendamseweg 18
    3381GC, Giessenburg

  • Telefoon: 0184-614169

  • GSM: 06-25317601

Onze locatie: