Trouwbus Tilburg

Uniek, romantisch en hip trouwvervoer met een persoonlijke touch.

Trouwbus Tilburg bied uniek romantisch vervoer in een retro Volkswagenbus uit 1971 met mijzelf als chauffeuse.

Iedereen kent ze wel, deze busjes uit de jaren zestig en zeventig. Wanneer deze busjes voorbij rijden, kijkt iedereen nog een keer om. Dat is toch wat jullie willen op jullie huwelijksdag!

De bus heeft een stijlvol interieur en is voorzien van een hoekbank. Met dit vervoermiddel genieten jullie van een zeer gezellige reis van en naar het stadhuis en feestlocatie. Voor kinderen is het een groot feest in de bus. Snoepjes, spekjes en ranja zijn natuurlijk aanwezig voor deze feestrit net zoals mineraalwater, frisdrank, en een flesje Prosecco om te toosten.

Omdat je geen gedoe wilt op de mooiste dag van je leven, huur je je trouwauto bij een betrouwbare partij met een chauffeuse die ruim 17 jaar ervaring heeft in de trouwbranche. Trouwbus Tilburg is een professioneel bedrijf.

Willen jullie meer informatie neem dan een kijkje op de website. Willen jullie Trouwbus Tilburg en chauffeuse persoonlijk ontmoeten neem dan contact met mij op.

Bezoek websiteTrouwbus Tilburg


Trouwbus Tilburg | Hip trouwvervoer met Personal Touch - Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Er zal vast nog veel geregeld moeten worden. Voor een stijlvolle en hippe trouwbus zijn jullie bij mij aan het juiste adres. - .
Adres

  • Adres: Paganinihof 3
    5049 JL, Tilburg

  • GSM: 06-14276125

Onze locatie: