Stal Heiblumke

Show op uw evenement? Romeinse Strijdwagen en Koetsenverhuur

Show op uw evenement? Romeinse Strijdwagen en Koetsenverhuur

In regio 077, Peel en Maas, Venlo, Noord-Limburg of door heel Nederland, België en Duitsland. Neem contact op voor offerte en prijsopgave.De mogelijkheden zijn:

1. Romeinse Strijdwagen: Volledig nagebouwd en gereconstrueerd uit de Romeinse Oudheid. Kan bespannen worden met 2-span of 4-span Friese Paarden. De strijdwagen wordt gereden met Friese Hengsten, wij kunnen ook een complete show verzorgen met deze strijdwagen welke u geheel terug brengt naar de tijd van de Romeinen. Compleet met Romeinse soldaten en slaaf (figuranten) in authentieke kostuums van de Keizerlijke Garde, of met een Julius Caesar (figurant). De Romeinse Strijdwagen is uitermate geschikt als show op uw evenementen, zowel op buiten terrein als in een stadium hal kan deze show tot uitvoering gebracht worden. Voor meer info en eventueel shows op maat kunt u altijd met ons contact opnemen.

 

2. Victoria Mylord: Antieke koets met fluwelen bekleding, naar gelang het weer kan de koets open of dicht gereden worden. De Victoria Mylord is volledig gerestaureerd en ten behoeve van de verkeersveiligheid tevens voorzien van schijfremmen. De Victoria Mylord biedt plaats aan bruidspaar met eventueel bruidskinderen, jubilarissen, etc etc. Uitermate geschikt voor trouwerijen, zilveren of gouden bruiloft, jubilarissen, gala´s of andere gelegenheden. De koets kan naast een 2-span Friese Paarden (zwarte paarden) ook met een Russische aanspanning gereden worden (3-span, ook wel ´Trojka´ genoemd).3. Boerenwagen: Antieke gerestaureerde boerenwagen. Ideaal voor een boerenbruiloft of als volgkoets. Tevens kan deze boerenwagen naast een 2-span Friese Paarden (zwarte paarden) ook met een Russische aanspanning gereden worden (3-span, ook wel ´Trojka´ genoemd).

Bezoek websiteStal Heiblumke


Heiblumke - - .
Adres

  • Adres: De Koningstraat 7
    5984 NG, Koningslust

  • Telefoon: 0774651686

  • GSM: 0610670823

Onze locatie: