Trouwauto kiezen

Road trip: huur een busje met vrienden voor de leukste vakantie!

Road trip: huur een busje met vrienden voor de leukste vakantie!

Geplaatst op

Met een road trip ervaar je het ultieme vakantiegevoel: samen met vrienden op pad, alle vrijheid en meerdere bestemmingen. Een road trip heeft zo veel voordelen ten opzichte van een bus- of vliegvakantie. In deze blog lees je welke dat zijn!

Gaan en staan waar je wilt

Als je gaat road trippen heb je alle vrijheid. Je kan van stad naar stad cruisen wanneer je wilt. Je kan kiezen voor meerdere bestemmingen, iets wat je met het vliegvakantie of busreis niet kan. Vind je een stad leuk? Dan kan je er een dag langer blijven. Is het niet zoals verwacht? Dan ga je gemakkelijk wat eerder door naar de volgende bestemming. Je kiest zelf wanneer je pauzes wilt houden, of gewoon even wilt stoppen om te genieten van het uitzicht!

(Bijna) net zo snel op je bestemming

Mensen kiezen vaak voor het vliegtuig, omdat ze dan snel op hun bestemming zullen zijn. We zullen niet ontkennen dat het vliegtuig harder gaat dan een auto, maar toch ben je al met al veel tijd kwijt aan vliegen. Stel, je gaat op vakantie naar Parijs. Eerst moet je met de trein naar het vliegtuig (1-2 uur), je wilt minimaal 2 uur van tevoren op het vliegveld zijn en de vlucht duurt een uurtje. Vervolgens moet je nog op je bagage wachten en moet je nog naar je hotel of air bnb (ongeveer 2 uur). Al met al ben je ruim 6 uur kwijt aan de reis. Met een auto rijdt je in 5,5 uur van Utrecht naar Parijs. Als je afwisselt met het rijden en niet al te lange pauzes neemt, ben je dus (bijna) net zo snel als met het vliegtuig!

Goedkoper dan het vliegtuig

Niet de belangrijkste reden, maar wel een hele goede. Vooral wanneer je een busje huurt en met meerdere mensen gaat, is het veel goedkoper. Want in plaats van 9 keer een vliegticket te betalen, betaal je 1 keer de kosten voor het busje en de benzine.

Gezelligheid

Een road trip is ook gewoon ontzettend gezellig! Je bent samen met je vriendengroep, jullie kiezen je eigen muziek, kunnen eten wat jullie willen. Je maakt een hoop dingen mee tijdens zo’n reis en zult hier nog lang napret van beleven! Ook wanneer je met z’n tweeën op vakantie wil, is een road trip een goed idee! Kies wel iemand uit met wie je uren alleen kan zitten zonder de haren uit elkaars kop te trekken 😉. Jullie huren in plaats van een busje gewoon een auto! Weer een stuk goedkoper dan en je houdt het ultieme road trip gevoel.

Kortom: maak je vakantie playlist, huur een busje of auto bij een bedrijf als Bert Jonk Autoverhuur en ga op reis!

Gerelateerde berichten

5 ideeën voor bruidsauto’s

Aankomen op je bruiloft is een van de spannendste momenten van je grote dag. Dus wat een betere manier om een grote entree te maken en in stijl aan...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden