Trouwauto kiezen

5 ideeën voor bruidsauto’s

5 ideeën voor bruidsauto’s

Geplaatst op

Aankomen op je bruiloft is een van de spannendste momenten van je grote dag. Dus wat een betere manier om een grote entree te maken en in stijl aan te komen met een indrukwekkende bruiloft auto. Klassieke oldtimers, paarden en koetsen, of iets eigenaardigs, er zijn zoveel verschillende manieren om bij je bruiloft aan te komen.

Klassieke auto

Waarschijnlijk de meest populaire, en terecht! Een klassieke, vintage auto is moeiteloos elegant en het perfecte vervoermiddel voor een bruid op haar grote dag. Deze stijl van auto ziet er ook prachtig uit en is versierd met bloemen. Vergeet niet dat als je een paar bruidsmeisjes hebt, je een paar uitstapjes moet maken met een klassieke auto, omdat er vaak slechts plaats is voor een paar passagiers.

VW camper

Als je zin hebt in iets eigenaardigs, dan kan een VW Campervan een cool idee zijn voor je bruiloftstransport. Deze schattige campers worden steeds populairder voor bruiloften. Oh, en je kunt het bruidsmeisje er ook in passen!

Dubbeldekkersbus

Als je trouwlocatie een beetje een reisje is, dan is het een goed idee om je gasten te helpen om er te komen in plaats van te verwachten dat ze erheen rijden. Dat is waar deze leuke omgebouwde bussen van pas komen. Ze passen op het hele huwelijksfeest en creëren onderweg een leuke sfeer.

Supercar

Hoe gaaf is het om eindelijk een keer in een prachtige en bloedsnelle supercar te rijden? Denk bijvoorbeeld aan een Audi R8, Lamborghini Aventador of Porsche GT 3. Trouwen doe je immers (als het goed is) maar één keer, dus uitpakken mag!

Iets anders

Een helikopter? Een fiets? Een boot? Ja, alles kan gebruikt worden voor je bruiloftstransport – het is toch je grote dag. Het gebruik van iets ongewoons om je van en naar de bruiloft te brengen, maakt het zeker onvergetelijk voor jou en je gasten.

Heb je je keuze kunnen maken? Overweeg dan je trouwauto te huren via Enterprise Nederland. Via de website boek je eenvoudig de trouwauto van je dromen. Het is onder andere mogelijk om een auto te huren in amsterdam.

 

Gerelateerde berichten

Road trip: huur een busje met vrienden voor de leukste vakantie!

Met een road trip ervaar je het ultieme vakantiegevoel: samen met vrienden op pad, alle vrijheid en meerdere bestemmingen. Een road trip heeft zo...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden